Nieuws

2 inwoners van Born Koninklijk onderscheiden

Burgemeester Sjraar Cox reikte vandaag bij gelegenheid van Koningsdag aan 18 verdienstelijke inwoners van de gemeente Sittard-Geleen personen een Koninklijke onderscheiding uit. Onder wie Francien van der Beek en Fedor Coenen uit Born. 

F.M. (Francien) van der Beek (57) uit Born

Zij is al meer dan 30 jaar verbonden aan het jeugdpastoraat in Born. Vanuit het zogenaamde CAP-huis organiseert zij tal van activiteiten voor jongeren, ze heeft een luisterend oor voor hen, maar ook voor hun naasten. Bovendien ontplooit zij veel initiatieven om geld in te zamelen voor dit jeugdpastoraat, maar ook voor organisaties die zich richten op minderbedeelden in het binnen- en buitenland.

Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 

drs. F.T.H.A. (Fedor) Coenen (46) uit Born
Hij is al een kwart eeuw actief als vrijwilliger bij Koninklijke Fanfare Vriendenkring in Montfort. Niet alleen bestuurlijk maar ook als dirigent. Hij is initiator en organisator van talrijke evenementen. Hij is bestuurslid/voorzitter van de Stichting Kasteel Montfort en omgeving, dat inmiddels is uitgegroeid tot het project Heerlijkheidt Montfort. Hij is oprichter en voorzitter van de Stichting Middeleeuws Montfort. Verder is hij bestuurslid van de Stichting Limburgse Kastelen.

Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Namens de redactie van Born-online van harte gefeliciteerd.

 

 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer