Nieuws

7e Mansluujzitting te Born

Succes is aantrekkelijk en neigt tot herhalen. Mede hierdoor wil de vereniging Auwt Prinse Bor dit succes delen en u op zondag 10 december 2017 weer een verrassende Mansluujzitting aanbieden.

Tegenwoordig is er een veelvoud aan feesten op de markt. Klein, groot, dik, dun, terror, speedcore, hardcore, hiphop, rnb, trance, techno, reggaeton, hardstyle, house, ze zijn er in alle soorten en maten, maar deze Mansluujzitting gaat ook weer knallen. Een vergelijkende tegenhanger waar lol hebben en amusement met een drankje centraal staat. Om 10.00 uur gaat de feestzaal in het Gemeenschapshuis open.

Auwt Prinse en Kommessarisse zijn roots van het volksfeest en weten dan ook als geen ander wat dat inhoudt en het is dus vanzelfsprekend is dat deze Mansluujzitting een Feest met een omvangrijke F wordt.

De (vaste) hoofdsponsor is: 

Buckx Decor Verhuur.
Een juiste en sfeervolle decoratie creëert ambiance! Tel: +31-(0)46-4851477.

Als u zelf sponsor wilt worden, neem dan gerust contact met ons op.

Het gemeenschapshuis staat bekend om zijn geweldig ambiance en wordt voor deze zitting extra aangekleed met een van de prachtige entourages van Buckx Decor Verhuur. Het wordt een feest waar iedereen het naderhand over gaat hebben. Niet alleen over het geweldige programma en de bediening, maar ook over de indeling met een verhoogd VIP gedeelte waar de culinaire hoogstandjes van creativiteit en dito presentatie worden geserveerd, …en niet te vergeten de persoon of groep die met de  ‘Sjnorfie VIP behandeling’ aan de haal gaat. Voor drank wordt gezorgd en de stemming die brengt u als bezoeker vanzelfsprekend mee. Kortom, “Dat wordt de hand over de snor strijken!”

Zoals al aangegeven een feest met een omvangrijke F, en hoewel de Mansluujzitting voor mannen is zijn dames vanaf 15.00 uur van harte uitgenodigd.

Bij DA Drogisterij & Parfumerie Piet van Sloun, Kapelweg 2, 6121 JB Born en in Café de Sjloes, Sluisweg 19, 6121 JR Born zijn in november tegen contante betaling entreebewijzen te koop.
Voorverkoop entreebewijzen kosten € 15,00. De dag entree is € 17,50. Er zijn maximaal 250 entreebewijzen te vergeven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Auwt Prinse Bor, Paul Heffels, telefoon: 046-4856740.

Graag tot 10 december 2017 voor een gezellige dag vol lol en amusement. 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer