Nieuws

Algemene Muzikale Vorming Harmonie L’Union Born voor alle kinderen vanaf groep 4

Muziek maken is leuk, zeker samen met andere kinderen. Bij Harmonie L’Union kun je beginnen aan jouw eigen muzikale opleiding. Je leert stap voor stap  je eigen instrument te bespelen. Een klarinet, de trommel, misschien wel een trompet! Hiermee kun je gaan spelen in de harmonie of de drumband. Mooie muziek maken samen met anderen is leuk!

Lijkt het je ook leuk om muziek te leren maken? Dan kun je je aanmelden voor Algemene Muzikale Vorming (AMV) van Harmonie L’Union Born. Je leert spelenderwijs binnen anderhalf jaar tijd muzieknoten lezen, ritmes spelen en vooral ook het samenspel met anderen. In die tijd zul je geregeld tijdens uitvoeringen op de blokfluit laten horen hoe goed je al kunt samen spelen. Als muziek maken je bevalt krijg je een instrument van de Harmonie en speel je binnen een jaar in ons opstaporkest!

De AMV opleiding start woensdag 10 mei 2017. Aanmelden kan tot en met 12 april 2017 bij:

Danielle Bus, Geentstraat 56, 6121 ZC Born, tel: 046-4859837 of  06-23901973 of aanmelden via de mail: opleidingen@lunionborn.nl
Inschrijfformulier kwijt? Op de website www.lunionborn.nl kunt u dit downloaden.

AMV duurt anderhalf jaar en vindt plaats op woensdagmiddag om 13.30 uur. Daarna volgt een erkende instrumentale opleiding bij muziekschool Artamuse waarbij gebruik wordt gemaakt van een leeninstrument van de harmonie.

Een muzikale opleiding is heel goed voor de algemene ontwikkeling. Een kind leert muziek te maken en te waarderen, dat komt de rest van het leven van pas. Door in een groep muziek te maken leer je om samen te werken en niet bang te zijn om jezelf te laten horen. De muzikale uitdaging geeft een boost aan het doorzettingsvermogen en de zelfverzekerdheid van het kind. Oh, ja, het is natuurlijk ook gewoon een fantastisch leuke hobby.

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer