Nieuws

Borner Paosj-sjpektakel 2017

‘It giet oan’ oftewel ut geit door! Vastelaovesvereiniging De Bessemebènjers en Het Mascotje (onder andere bekend van de Irish Night Born) hebben de handen ineen geslagen en zullen tijdens het Paasweekend de bezoekers van de vijftigste editie van de Bornse Paasmarkt een spectaculair feestprogramma bieden.

We beginnen echter al eerder, op zaterdag 15 april opent het feestpaviljoen op de Borner Markt om 19.30 uur zijn deuren en worden volksmuziek, dance, Deutsche schlagers en de laatste tophits samen in een blender gegooid en tot een unieke Wir Sind Spitze cocktail gemixt. Het publiek wordt meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met verrassende eigen mash up ‘brouwsels’ van bekende (Duitstalige) hits. Door deze muzikale veelzijdigheid voelt Wir Sind Spitze feilloos aan wat het publiek op dat moment wil meemaken en is geen enkel optreden hetzelfde. Zoals de mannen zelf zeggen: Komm’s einfach mitmachen!

Voor de entree van slechts € 5,- is er in ieder geval geen enkele reden om thuis te blijven! Er vindt voor deze avond geen voorverkoopplaats. Entree uitsluitend via de avondkassa.

Op Paasmaandag 17 april installeren meer dan tweehonderd kooplieden weer hun kramen, verkoopwagens en uitstallingen op en rond de markt in Born. Maar ook op deze dag is er meer te beleven. Vanaf 13.00 uur is het feestpaviljoen geopend alwaar een keur aan artiesten de bühne zal betreden. Als hoofdact staat Wahnsinn  garant voor Polka Powerr feestmuziek met een hoofdletter P! Wahnsinn staat al meer dan 10 jaar bekend om zijn muzikale live-shows, gebracht door 8 rasechte muzikanten die als een orkaan over het publiek denderen. Alle remmen gaan los.

Met zijn jarenlange podiumervaring heeft deze band elk feest gemaakt tot een sensatie die zijn weerga niet kent. Daarnaast keert ook Erwin Brepoels weer terug naar de Bornse markt. Met zijn gouden stem weet hij als geen ander het publiek op de tafels en banken te krijgen om zijn vele bekende hits mee te zingen.

Ook zal Karel Verspaget een optreden verzorgen. Deze aimabele zanger weet met zijn warme stem de harten van velen te raken. Als Zitterdse jong met 50 jaar muzikale ervaring is Karel gewoon …… Karel!

Tenslotte zorgt de in Born en verre omstreken befaamde DJ Giga Wiel voor muzikale support voor, tussen en na die optredens. Zoals gebruikelijk is er deze dag gratis entree.

Voor meer informatie kijk je op www.borner-paosj-sjpektakel.nl   We hopen jullie in groten getale te mogen ontmoeten bij het Borner Paosj-sjpektakel in de tent, een festijn dat zijn weerga niet kent.

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer