Nieuws

Geslaagden opleiding zwemleider A+ en Diplomazwemmen watervrienden Neptunus Born

Op 30 juni jl. voltooiden 8 kandidaten bij Neptunes de opleiding tot Zwemleider A+. Linda Koopman, Gwenda Hahnraths, (W.V. Neptunus Born), Max Schlangen (SV NOAV) en Jos Schramkowski, Patricia Kebeck en Ron Tummers (W.V. Sittard. De opleiding werd gegeven door de eigen gediplomeerde opleider Léon de Bruin.

Alle geslaagden zijn meer dan een jaar bezig geweest om deze opleiding te voltooien. De cursus bestond uit zwemtheorie, een werkmap met competentie-opdrachten rondom het zwemonderwijs, en uiteraard een praktisch stagegedeelte waarin de focus ligt op het elementair zwemles geven aan jeugdigen. Met dit diploma in de hand zijn ze nu volledig gediplomeerde zwemleider A+.

Op 7 juli jl. heeft het diplomazwemmen plaatsgevonden bij Watervrienden Neptunus Born. Maar liefst 80 kandidaten hebben hun diploma behaald voor een van de diploma’s Zwem-ABC, zwemvaardigheid, wereldzwemslagen of snorkelen. Watervrienden Neptunus leidt kinderen vanaf 5 jaar op voor alle zwemdiploma’s, van de dierendiploma’s in het kikkerbadje naar het Zwem-ABC. Daarna kan je verder gaan voor de Zwemvaardigheidsdiploma’s, wereldzwemslagen en snorkelduiken voor de echte liefhebbers. De zwemlessen bij Neptunus worden gegeven op de vrijdagavond in Het Anker te Buchten, vanaf 18.15 tot 21.45 uur. De lessen duren 40 minuten en worden gegeven door gediplomeerde instructeurs.

Wilt u meer weten over de zwemlessen en de zwemleider A+-opleiding? Neem dan contact op met Lilian Marx, 046 – 4856416 of 06 – 10779884 en ga naar de website www.wvneptunus.com voor deze en alle andere activiteiten.

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer