Nieuws

Herman Keulen benoemd tot erelid van Harmonie L’Union Born

Op de jaarvergadering van 26 maart is Herman Keulen benoemd tot Erelid van Harmonie L’Union Born. Sinds 1 januari 1999 is Hermans lid van onze vereniging. Zijn dochter Aniek was toen nog leerling op Klarinet. Door zijn dochter is hij betrokken geraakt bij onze Harmonie. Hij is vrijwel meteen bestuurslid geworden en is dit 18 jaar blijven doen.

Over regeltjes en centjes wist Herman natuurlijk veel vanaf. Zijn werk bij de belastingdienst zorgde ervoor dat in Herman de nieuwe penningmeester werd gezien. Later heeft hij dit overgedragen aan Louis Deuss. Vanaf die tijd was Herman algemeen bestuurslid. Herman was en is nog steeds “manusje van alles” Lid van de Sympathisanten, de appelactie, de nonnevottenactie, de huisfotograaf. Kent iedereen in het dorp en is de persoon bij uitstek wanneer we de boer op moeten voor sponsorgelden.

Hij had al vaker aangegeven te willen stoppen met zijn bestuurlijke taken. We hebben hem nog altijd aan boord kunnen houden. Maar dit jaar heeft hij de knoop toch doorgehakt. Al is Herman dan niet meer bestuurlijk actief. Hij blijft wel verbonden aan onze vereniging en blijft zijn overige werkzaamheden doen. Daar zijn we erg blij mee. Dit alles heeft het bestuur doen besluiten om Herman te benoemen als Erelid van onze vereniging.

Herman van harte gefeliciteerd met je benoeming.

 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer