Nieuws

Kindvriendelijke Halloweenactiviteit in Kasteelpark Born

Boe in de Zoo in Kasteelpark Born

Kom gezellig op bezoek in het Kasteelpark. Wandel langs grote kamelen, wijze uilen, nieuwsgierige neusberen, speelse apen en lieve geitjes. Even uitgekeken? Geniet van een kop warme chocomel op het terras of leef je uit in de speeltuin. Ben je benieuwd hoe Kasteelpark Born er in het donker uitziet? Kom dan naar Boe in de Zoo! 

Boe in de Zoo

Voor de derde keer gaat op vrijdagavond 27 en zaterdagavond 28 oktober het park van 18 – 21 uur open voor Boe in de Zoo: een kindvriendelijke Halloween activiteit. Kom verkleed als heks of tovenaar en loop de verlichte route die door een gedeelte van het park is uitgezet. Onderweg kom je onder meer flamumgo’s en tovenaar met heel veel slangen tegen. Is dat het huis van Hans en Grietje? Help de draak om zijn tong terug te vinden en maak van jezelf een mooie griezelfoto. In het Kriebelhuis kan je kennis maken met echte spinnen en kakkerlakken.

Neem ook een kijkje bij het kruidenvrouwtje. Ze heeft wel heel vreemde plantjes in haar tuin staan! Ook komt er op vrijdagavond een vreemde pizzabakker op bezoek en op zaterdag kun je een meisje helpen om haar hondje terug te vinden. 

Lampionnen

Voor kinderen is het erg leuk om een lampion mee te nemen. In het donker passen je ogen zich aan en kun je meer zien dan je denkt! Neem daarom geen zaklantaarn mee. Het licht van de zaklantaarn zorgt er juist voor dat je veel minder goed ziet waar je loopt!

De horeca is deze avonden geopend voor een broodje snack en (warme) dranken. 

Entree

De entree deze avonden is € 5,- per persoon. Vouchers van Wow-deal en Social Deal zijn ook geldig. Jaarkaarthouders hebben gratis entree.  

Openingstijden

Kasteelpark Born is t/m 28 oktober dagelijks geopend van 10 tot 18 uur. Van 29 oktober t/m 5 november zijn we dagelijks open van 10 tot 17 uur. Vanaf 6 november is het wintertijd in het park. Het Kasteelpark is dan op woensdag en in het weekend van 10 tot 17 uur geopend. 

Leukste uitje van Limburg?

Kasteelpark Born is een van de genomineerden voor Leukste Uitje van Limburg. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Het Land van ANWB. Heeft u uw stem nog niet uitgebracht? Dit kan nog t/m 31 oktober 2017 via de website www.anwbleuksteuitje.nl of via de snelkoppeling op de Facebookpagina van het Kasteelpark. Als u de QR-code scant, komt u gelijk op de stempagina van het Kasteelpark. Alvast bedankt voor uw stem! 

Cadeautip

De feestdagen zijn weer in aantocht. Bij de kassa zijn cadeaubonnen verkrijgbaar. Hiermee kun je iemand een dagje of een jaarkaart Kasteelpark cadeau doen! 

Wilt u meer info over het Kasteelpark, kijk dan op onze website www.kasteelparkborn.nl

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer