Nieuws

Kunst en Muziek in Kasteelpark Born: Beestachtig goed!

Het thema van de Week van de Amateurkunst is IkToon. Op zondag 18 juni vinden in het Kasteelpark enkele activiteiten rondom dit thema plaats. De jeugdorkesten laten u genieten van mooie Tonen tijdens het jaarlijkse Kasteelpark concert en er zijn twee workshops waarmee u uw creativiteit kunt Tonen. 

Zoals bij iedere activiteit geldt dat u aan de kassa de normale entreeprijs voor een bezoek aan het park betaalt, alvorens u kunt genieten van de klanken van de orkestleden of kunt deelnemen aan de workshops. 

Muziek
Op zondag 18 juni spelen jeugdorkesten uit de omgeving in een unieke ambiance in het Kasteelpark. Bezig zijn met muziek is een grote passie voor de jeugd. Enthousiast oefenen ze iedere dag op hun instrument en bezoeken de repetities. Onder leiding van bevlogen dirigenten studeren ze de mooiste muziekstukken in. Oefenen is leuk, maar het is nog leuker om ook het publiek te laten horen hoe mooi jouw orkest speelt.

Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met De Domijnen. 

Maar liefst acht jeugdorkesten komen u laten genieten van hun muziek.

Programma:

  • 11.00 uur Jeugdfanfare Juliana, Munstergeleen o.l.v. Karlijn Salden
  • 11.45 uur. Jeugdharmonie Aurora, Grevenbicht o.l.v. Dennis Lebens
  • 12.30 uur Jeugdharmonie C kids St. Cecilia & Jeugdharmonie St. Cecilia, Grevenbicht o.l.v. Hermie Smeets
  • 13.15 uur. Harmonie L'Union, Born o.l.v. Dennis Lebens
  • 14.00 uur. Jeugdfanfare Buchten-Guttecoven o.l.v. Suzanne Welters & Karlijn Salden
  • 14.45 uur. Jeugdorkest The Young Ones, Spaubeek o.l.v. Erik Stevens
  • 15.30 uur. Jeugdfanfare De Crescendo's, Dieteren o.l.v. Ankie Mofers
  • 16.15 uur. Jeugdfanfare Condordie, Einighausen o.l.v. Dominique Steins 

Workshops
Daarnaast kunnen kinderen van 13-16 uur ook zelf aan de slag. Bij Sindy Rings kun je deelnemen aan de workshop 'Pimp’n’tèsjke'. Hier kun je een tasje beschilderen met je favoriete dier. Theaterliefhebbers kunnen deelnemen aan de Theaterworkshop van Pakkie An.

Je hoeft je niet aan te melden. Als het erg druk is, moet je even wachten. 

Speeltuin
Uitgekeken? Dan is het tijd om even uit te rusten op het terras of tijd om te springen op de grote airtrampoline of je klimvaardigheid te testen op het grote speeltoestel. De speeltuin ligt naast het terras, zodat de ouders lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen ravotten op de speeltoestellen of een zandkasteel bouwen. 

Openingstijden
Kasteelpark Born is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur. De entree bedraagt € 6,00 voor kinderen en 65+ en € 7,50 voor volwassenen. Aan de kassa zijn voerzakjes te koop. 

Jaarkaart
Een bezoek aan Kasteelpark Born is genieten voor jong en oud. Met een jaarkaart kunt u regelmatig ons mooie park bezoeken. Jaarkaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Kinderen betalen € 18,00 en volwassenen € 25,00. 

Meer info over De Domijnen vindt u op  www.dedomijnen.nl.  Meer informatie over Kasteelpark Born vindt u op onze website www.kasteelparkborn.nl.

 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer