Nieuws

Kunstmarkt in Kasteelpark Born

Zondag 16 juli organiseert Kasteelpark Born de jaarlijkse Kunstmarkt. In het park staan 30 kramen waar kunstenaars uit heel Limburg en ook uit Brabant en België hun werk aan u tonen. Ook worden er demonstraties gegeven en kunt u workshops volgen. Tevens kunt u de voortgang van het project “Haak-Aan” bewonderen.

In het park is een Kunstroute uitgezet die u voert langs alle “kunstpleinen” en kunstwerken die in ons park staan. Al wandelend door het park kunt u onder meer genieten van keramiek, sieraden, kantklossen, vilten, glasetsen en schilderijen. U kunt de markt bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Het bezoek aan de markt is gratis, u betaalt uiteraard wel de normale entreegelden van het Kasteelpark. Op onze website vindt u de lijst van deelnemers.

Haak Aan
Tijdens de Kunstmarkt van 2016 kon u kennis maken met het project “Grootste Gehaakte Deken ter Wereld”. In Friesland is een haakproject gestart in het kader van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018. Het doel is om de grootste gehaakte deken ter wereld maken. Daarvoor zijn 10.000 dekens nodig (1.40 x 2 m). Deze moeten gehaakt zijn van granny-squares van 10 x 10 cm. In middels zijn er diverse dekens klaar en deze kunt u bewonderen. Hebt u nog granny-squares of een deken liggen? Deze kunt u dan bij ons inleveren.

Damhertjes geboren en nieuwe geiten
Onlangs zijn er in het Kasteelpark twee damhertjes geboren. De eerste weken hebben ze verstoppertje gespeeld, maar nu loopt de oudste al samen met zijn/haar moeder op de wei. Op de kinderboerderij zijn 4 Nubische Geiten komen wonen. Deze dames vinden het erg leuk als u hen even komt bewonderen.

Vakantietip
Gaat u in Nederland op vakantie? Bent u in de buurt van een van onze collega’s van Dier en Park? Ga eens op bezoek. Maak kennis met unieke dieren of leef je heerlijk uit in de speeltuin. Met uw jaarkaart van Dier en Park ontvangt u korting op de entree.

Openingstijden

Kasteelpark Born is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur. De entree bedraagt € 6,00 voor kinderen en € 7,50 voor volwassenen.  Gehandicapten en 65+ betalen € 6,00. Aan de kassa zijn voerzakjes en speurtochten te koop.

Jaarkaart

Een bezoek aan Kasteelpark Born is genieten voor jong en oud. Met een jaarkaart kunt u regelmatig ons mooie park bezoeken. Jaarkaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Kinderen betalen € 18,00 en volwassenen € 25,00.

Meer informatie over Kasteelpark Born vindt u op onze website www.kasteelparkborn.nl.

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer