Nieuws

Opening nieuwe tuin Kinderdagverblijf ’t Boemeltje Born

Kinderdagverblijf ’t Boemeltje presenteert met trots haar nieuwe tuin! De tuin werd officieel geopend op woensdag 24 mei 2017.

Kinderdagverblijf (KDV) ’t Boemeltje is een vrolijk, kleurrijk en zonnig kinderdagverblijf in Born. Een moderne locatie op loopafstand van Kasteelpark Born, vlakbij het centrum en in de nabijheid van diverse basisscholen en VDL Nedcar.

Buiten spelen in een uitdagende en veilige omgeving is essentieel voor de ontwikkeling van een kind. Tijdens het buitenspelen wordt de cognitieve ontwikkeling van kinderen eigenlijk quasi-automatisch gestimuleerd. Daarom werd er aanzienlijk geinvesteerd in een nieuwe mooie grote en veilige tuin waarin ruimte is om volop te fietsen, te rennen, in de grote zandbak te spelen,.

MIK Kinderopvang, waarvan KDV `t Boemeltje deel uitmaakt, is er van overtuigd dat de huidige hoge kwaliteitstandaard waaraan de locatie voldoet o.a. dankzij deze investering ook in de toekomst de norm zal blijven.

De nieuwe tuin werd op woensdag 24 mei officieel geopend. Het was een leuke en gezellige namiddag en de zon liet ons niet in de steek. De kinderen hebben naar hartelust gebruik gemaakt van de nieuwe speeltoestellen. Er is voldoende schutting in de tuin waardoor de kinderen in de schaduw hebben kunnen genieten van iets lekkers.

Wij nodigen de inwoners van Born en omgeving en medewerkers van VDL Nedcar die op zoek zijn naar een KDV van harte uit voor een gratis rondleiding en een kijkje in de mooiste kinder (speel)tuin van Born!

Jan van Salmstraat 5
6121 NE  Born
T: 06 - 1278 1506
E: m.mebis@mik-kinderopvang.nl
I: www.mik-kinderopvang.nl

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer