Nieuws

Ridders en prinsessen in Kasteelpark Born

Ontdek Kasteelpark Born, een unieke belevenis…

Op Pinkstermaandag 5 juni organiseert Kasteelpark Born de jaarlijkse Kastelendag. Alle ridders en prinsessen worden uitgenodigd om in hun mooiste kleren naar het park te komen. De acteurs van Pakkie An geven ’s middags drie shows. Tijden worden nog bekend gemaakt.  

Doe mee met de spelletjes en maak een mooi knutsel. Ook is er een verkoopstand met speelgoed rondom het thema Ridders en Jonkvrouwen.

Jonge dieren
De jongen van de koereigers en Coscorobazwaan groeien als kool. Bij de moeflons en Ouessantjes lopen de lammetjes in de wei. In het Kriebelhuis zijn jonge wandelende takken te bewonderen.

Terras
Even uitgekeken? Leef je uit in de speeltuin en laat je ouders plaats nemen op ons gezellige terras. Geniet bijvoorbeeld van een kopje koffie met vlaai, een pilsje of een broodje kroket op ons terras. Voor ieder is er wat wil(d)s, zowel in de horeca als in de keuze voor zon of schaduw.

Openingstijden
Het Kasteelpark is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur. Op vrijdag 9 juni sluit de poort al om 16 uur ivm een speciale avondactiviteit. De entree is 6,00 euro voor kinderen en 7,50 euro voor volwassenen. Aan de kassa zijn voerzakjes te koop.

Ook bij zonnig weer is het goed toeven in het Kasteelpark. De grote oude bomen geven veel schaduw.

Jaarkaart

Een bezoek aan Kasteelpark Born is genieten voor jong en oud. Met een jaarkaart kunt u regelmatig ons mooie park bezoeken. Jaarkaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Kinderen betalen 18,00 euro en volwassenen 25,00 euro.

 

 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer