Nieuws

Sprookjesdag in Kasteelpark Born

Prinsessen bezoeken Kasteelpark Born…

Op zondag 13 augustus krijgen we hoog bezoek in Kasteelpark Born! Kom verkleed, ontmoet de prinsessen en laat je schminken. 

Prinsessen
Loop de speurtocht door het park en ontmoet de prinsessen. Verzamel de aanwijzingen en help prinses Anna om de schatkist te openen! 

Schminken
Op het terras zijn de schminksters Astrid en Jolanda van Funny Faces aanwezig. Mogen zijn jouw gezicht omtoveren tot een kleurige vlinder, tijger of prinses? Neem een kijkje in de spiegel en word jij de mooiste van het land? 

Nieuwe geiten
De geitenfamilie op de kinderboerderij is uitgebreid met vier Nubische geiten. Deze dames met prachtige lange oren, vinden het leuk als je hun even komt bewonderen.

De twee jonge damhertjes lopen nu met hun moeders mee op de wei en in de grachten zie je vele jonge eendjes en ganzen zwemmen. Ook bij de koereigers zijn er jongen geboren. Heb je de lepelaars al gezien in de Waterwereld? 

Openingstijden

Kasteelpark Born is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur. De entree bedraagt € 6,00 voor kinderen en € 7,50 voor volwassenen.  Gehandicapten en 65+ betalen € 6,00. Aan de kassa zijn voerzakjes en speurtochten te koop. 

Jaarkaart

Een bezoek aan Kasteelpark Born is genieten voor jong en oud. Met een jaarkaart kunt u regelmatig ons mooie park bezoeken. Jaarkaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Kinderen betalen € 18,00 en volwassenen € 25,00. 

Meer informatie over Kasteelpark Born vindt u op onze website www.kasteelparkborn.nl.

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer