Nieuws

VV Born voetbalinstuif voor jong en oud

Op zondag 21 mei van 10:30 tot 12:00 organiseert VV Born de voetbalinstuif op sportcomplex Op den Toren. Er worden diverse leuke voetbalactiviteiten georganiseerd waaraan de allerjongsten kunnen meedoen. Ook is er veel te zien bij de demonstratietraining van het belofteteam door Wil Boessen. De leden van de jeugdcommissie geven uitgebreid informatie over het reilen en zeilen binnen de jeugdafdeling. Nieuwsgierig? Kom dan op naar het sportcomplex aan de Hennekuilstraat 6 in Born. Trek je voetbalschoenen maar alvast aan!

Bij VV Born wordt niet uitsluitend gevoetbald. VV Born is een bruisende vereniging, die regelmatig leuke activiteiten ontplooit voor senioren- én jeugdleden. Denk hierbij aan de gezellige jaarlijkse barbecue of de angstaanjagende Halloweentocht, waarbij ook de ouders en/of verzorgers van harte welkom zijn. 

VV Born is een club met veel potentie die ruimte biedt voor zowel het recreatieve als prestatieve aspect van het populaire balspel. Niet alleen jongens zijn welkom, ook voetbalmeiden ontvangen we met open armen. Gediplomeerde trainers, scheidsrechters, en jeugdcoördinatoren zorgen er voor dat alles strak verloopt. En voor de oudere jeugd hebben we een belofteteam waar getalenteerde leeftijdsgenoten (jeugd en senioren) met elkaar kunnen spelen. Het belofteteam een perfecte doorstroom naar de senioren geregeld is waarbij talenten hun kansen bij het eerste team kunnen grijpen. 

De club heeft in het verleden talenten zoals Marlou Kelleners (o.a. PSV en Nederlands dameselftal) en Ruud Booymans voortgebracht. En dit jaar heeft de zeer getalenteerde C1 zich gekwalificeerd voor het Nederlands kampioenschap van het Voetbaltalententoernooi. En prestatie van formaat. 

Dus kom naar Born en doe mee! Je zult genieten! 

Voor meer informatie kunt u met de volgende personen contact opnemen

  • Roger Coenen | 06.5466.3629 – Algemene jeugdcoördinatie en jeugd van 12 t/m 16 jaar
  • Ralph Kox: | 06.1500.0458 – Jeugd van 5 t/m12 jaar  
  • Max van de Laar: | 06.4847.5136 – Jeugd van 16 t/m 19 jaar
  • Hub Delahaye: |06.3001.9696 – Senioren 
|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer