Nieuws

Winactie v.v. Born

Het voetbalseizoen zit er alweer op en het einde van het schooljaar zit er ook alweer aan te komen; TIJD VOOR VAKANTIE! De zomerstop is in volle gang en daarmee wordt het voetbal vaak even vergeten; wij zijn op zoek naar die mensen die ook in de zomerstop nog met voetbal bezig zijn 

Dus ga jij de komende maanden op vakantie? Neem VV Born dan mee op reis! Maak vervolgens op reis een creatieve, leuke, gekke, spontane, mooie vakantiefoto met een VV Born item en maak kans op een te gekke prijs! De winnaar krijgt namelijk een gepersonaliseerd VV Born warmloopshirt! Deze prijs wordt aangeboden door Wilsport, de aanbieder van de officiële merchandise van VV Born!

Dus wil je kans maken op deze geweldige prijs? Neem dan je shirt, sokken, broekje, muts, pet, polo, handdoek, sjaal, vest, trainingsbroek of elk ander item van VV Born mee en maak die winnende foto ! 

Dan doorloop je deze stappen: 
- Like de Facebook pagina van VV Born
- Upload je foto op de VV Born pagina vóór 13 augustus met #BornToTravel
- Voeg je locatie toe

Op 14 augustus wordt er een fotoalbum met alle vakantiefoto's online geplaatst en worden de volgende stappen van de actie bekend gemaakt! SUCCES!

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer