Nieuws

Zomeractie TC Born

De sportactiviteiten van de voetballers van v.v. Born staan op een laag pitje i.v.m. de zomerstop. Bij TC Born gaat men echter gewoon door in de zomer!

TC Born introduceren dit jaar een speciale zomeractie waarbij leden van de voetbalclub tegen een bijdrage van 30 euro gedurende de maanden juli en augustus gebruik van hun tennispark kunnen maken. Jullie kunnen dan spelen zoveel als jullie willen en jullie krijgen een kaartje met een foto erop zodat iedereen weet dat jullie aangemeld zijn voor de actie. Met dit kaartje kunnen jullie gewoon afhangen op het reguliere afhangbord. Tevens krijgen jullie een toegangspas voor de toegang tot het park.

Wie belangstelling heeft, kan dit laten weten via een e-mail naar bestuur@tcborn.nl  Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jullie op. Dan regelen wij waar je je foto en de contante betaling van 30 euro kunt voldoen waarbij je direct je pas zal ontvangen. Jullie moeten natuurlijk wel gewone sportschoenen aan en zelf zorgen voor ballen en een racket. 

Wij hopen op jullie aanmelding.

Jos Kuijper
voorzitter TC Born 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer