Ondernemend

Regiobank Born: Altijd geholpen door iemand die u kent

Steeds meer banken verdwijnen. Maar mensen willen nog steeds graag spontaan een bank bij hun in de buurt binnenlopen. Zonder afspraak. Loop daarom eens binnen bij RDL Adviesgroep, Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Voor een korte vraag, een persoonlijk advies of hulp bij uw bankzaken. Ze nemen alle tijd voor u. U kunt bij hen terecht voor al uw bankzaken: betalen, sparen en hypotheken. 

Klantgericht en klantvriendelijk
Wist u dat we opnieuw zijn uitgeroepen tot meest klantgerichte bank en de meest klantvriendelijke bank zijn? Dit komt omdat u voor al uw geldzaken terecht kunt bij een Adviseur bij u in de buurt. Voor een vraag over uw financiën of voor een goed advies, hij neemt de tijd voor u. 

Wij helpen u graag
Stap nu over naar RegioBank. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgen wij met de Overstapservice dat u gemakkelijk overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. En u krijgt nu € 50 spaargeld van ons cadeau op een spaarrekening van RegioBank. 

Kom snel langs of bel voor een afspraak. 

RDL Adviesgroep
Kasteelhof 3 (ingang via de markt)
6121 XK BORN
046 - 481 87 77

 

|Doorsturen
Ook hier adverteren?


Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer