9e Mansluujzitting in Bor op 22 december

Al een aantal jaren is de Mansluujzitting van de Auwt Prinse Bor een niet meer weg te denken activiteit in het carnavalsseizoen. Ook dit jaar vindt deze goed bezochte zitting weer plaats in het Gemeenschapshuis in Born en wel op zondag 22 december 2019.

Artiesten waren afgelopen edities steeds lovend over de ambiance, publiek en organisatie van de Mansluujzitting. Een garantie dus voor de kwaliteit van dit carnavaleske feest waar elke “manskael” zich een hele dag amuseren kan onder het genot van een goed verzorgd biertje.
Zonder sponsors, is de organisatie van deze activiteit onmogelijk. We zijn daarom ook dankbaar dat er telkens weer bedrijven en zelfstandigen bereid zijn de Auwt Prinse Bor financieel te ondersteunen.

Het Gemeenschapshuis in Born heeft voorgaande jaren steeds bewezen dat het een uitstekende locatie is om een Mansluujzitting te organiseren. Als je daarbij een goede bediening en een geweldig programma optelt, moet dat wel de garantie zijn voor een schitterend feestje voor ons mannen. Uiteraard zijn dames ook welkom, maar dan wel pas tijdens de after-party vanaf 15.00 uur.

Om al een tipje van de Mansluuj-sluier op te tillen kunnen we al verklappen dat het Trio Ongeplök een van die topartiesten tijdens de Mansluujzitting zal zijn. Houd komende weken onze Facebook-pagina goed in de gaten, want de sluier wordt in volgende berichten nog iets verder opgetild.

De voorverkoop start woensdag 27 november bij de bekende adressen:
Deli Casa bie Bep, Kapelweg 6A in Born
DA Drogisterij & Parfumerie Piet van Sloun, Kapelweg 2 in Born
Gemeenschapshuis Born, Prins Bisdomstraat 5 in Born

Voorverkoop entreebewijzen kosten € 15,00.
Kaarten aan de dag kassa kosten € 17,50.
Er zijn maximaal 250 kaarten te koop, dus haast je als je erbij wilt zijn. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met het secretariaat van de Auwt Prinse Bor, Paul Heffels, telefoon: 046 – 4856740

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *