Avonturenpark Valdeludo te Echt (her)opent haar deuren!

Kinderen kunnen vanaf zaterdag 16 mei weer op avontuur bij Avonturenpark Valdeludo in Echt. Het park sloot op 15 maart uit eigen beweging, nog voor het officiële besluit voor een landelijke intelligente lockdown, uit voorzorgsmaatregelen haar deuren. “Nu echter kunnen we met een goed gevoel en vol energie weer open”, aldus Igor Stel, eigenaar van het park.

“De gemeente heeft ons actieplan positief beoordeeld. Naast een uitgebreid pakket aan veiligheidsmaatregelen zullen we slechts een beperkt aantal gasten per dag ontvangen. Dat mag de pret echter niet drukken, ons team staat te popelen om weer aan de slag te gaan.”

Elk gezin heeft zijn eigen privé tafel en de reguliere horeca is niet regulier beschikbaar. Gasten worden ontvangen met een ‘’all-in’’ concept. Hierbij zit voor de volwassenen een koffie met wafel, frisdrankje en tosti of frietje bij inbegrepen zitten. De kindertickets voorzien in 3 x ranja, tosti / frietje en een marshmallow stick. Dit zorgt voor minder handelingen, transacties en contact momenten. Een ticket kost 19.50 incl. het zojuist beschreven food / drink pakket. Er zijn nog tal van aanpassingen, beperkingen en regels maar het belangrijkste is dat we weer gasten kunnen ontvangen en dat de kids er weer tegen aan kunnen!

Niet in de laatste plaats omdat het park dit seizoen opende met een aantal nieuwe attracties. “Begin maart presenteerden we vol trots onze nieuwe jeepsafari, het Net Adventure en nog een aantal nieuwe attracties. We zijn blij dat de kinderen, zij het twee maanden na datum, de attracties nu écht kunnen komen uitproberen. Wel uitsluitend wanneer men op voorhand op onze website een ticket heeft gekocht voor een dag naar keuze. Dat is namelijk de enige manier waarom we kunnen waarborgen dat er een veilig aantal gasten in ons park is en we niet onverhoopt mensen aan de deur moeten teleurstellen.”

Kijk voor meer informatie op: www.valdeludo.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *