Mansluuzitting CV De Katers Holtum een groot succes

Op zondag 8 januari 2023 was het eindelijk weer zover: nadat het twee jaar lang niet mogelijk was, kon er weer eens een de Mansluuzitting plaatsvinden!

De leden van carnavalsvereniging De Katers zijn het hele weekend in de weer geweest om gemeenschapshuis ‘De Auw Sjoal’ om te toveren tot een echte feestzaal. Kosten nog moeite werden gespaard om er een mooie ochtend en middag van te maken.

Onder leiding van presentator John Janssen passeerden diverse bekende Limburgse artiesten de revue in Holtum. Traditioneel werd er afgetrapt met een buuttereedner; dit was niemand minder dan Huub Stassen uit Voerendaal. Met zijn buut wist hij ervoor te zorgen dat de ruim 200 aanwezigen bulderden van het lachen; een goede start van een mooie dag. Vervolgens was het aan Anita Rozendorf, Nomi Stern en La Bamba om het feest voort te zetten. Na de pauze kwamen er nog drie toppers aan bod namelijk: Rempetemp, Party Kryner en als afsluiting niemand minder dan Big Benny.

Prins Jasper I was zichtbaar aan het genieten en stond diverse keren met een van de artiesten op de bühne mee te zingen. Een geweldige ervaring voor de prins, die nog een heel carnavalsseizoen voor zich heeft samen met zijn prinses Simone en jeugdprinses Zara.

Aan het einde van de middag mochten ook de dames het gemeenschapshuis betreden en ging het feest nog enkele uren door.

CV de Katers kijkt met veel plezier terug op een geweldige dag in het Holtumse Katerrijk!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *