Nieuwe prinselijke hoogheden CV de Katers Holtum

Op zaterdag 30 november 2019 zijn in de Holtumse Katertempel, de nieuwe hoogheden uitgeroepen. Het thema van deze avond was “Tropical Party”. De zaal was omgetoverd in een Hawaiiaans eiland, met een heus strand, palmbomen papegaaien en allerlei andere tropische items. Om de avond op te luisteren waren er diverse artiesten uitgenodigd, zoals onze Dance Cats (een groepje jonge Holtumse meiden die ons gedurende het carnavalsseizoen telkens weer verrassen met hun geweldige dans acts), buuttekampioen Bas van Neer, zangduo Zèkketusgaw en de top-entertainer Coen Janssen.

De reden waarom de aanwezigen waren gekomen was natuurlijk om te zien wie de nieuwe heersers van het Katerrijk zouden worden. De zaal werd meegenomen in de zoektocht naar een nieuwe prins, de zoektocht ging door Holtum, Limburg, Europa en de zoektocht heeft de Katers zelfs tot in Hawaii gebracht, waar ze uiteindelijk hun prins hebben gevonden.

Met gepaste trots kunnen wij jullie de nieuwe heersers van het Katerrijk nu presenteren. De nieuwe hoogheden zijn: Prins Twan I en prinses Manuela (van der Kort), jeugdprins Robin II (Breikers) en jeugdprinses Femke (Herfs).

Binnenkort zullen we onze hoogheden uitgebreid aan jullie voor gaan stellen. Dus hou de berichtgeving goed in de gaten.

CV de Katers Holtum

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *