Onderzoek Grensmaas

Het wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van het project Grensmaas, het ‘Living Lab Grensmaas’, is vorige maand van start gegaan. Vince van ’t Hoff is een master student aan de Universiteit van Wageningen en werkt binnen het Living Lab aan zijn afstudeeronderzoek waarin hij bewoners betrekt. Hij wil graag weten hoe de inwoners in het Grensmaasgebied tussen Maastricht en Roosteren het risico van overstromingen ervaren. Ook onderzoekt hij hoe de inwoners denken over het oude en nieuwe landschap langs de rivier. Voor het onderzoek heeft hij uw hulp nodig.

Inwoners kunnen een vragenlijst invullen over die onderwerpen. De lijst is online te vinden op www.tinyurl.com/grensmaasproject. Vince gaat in de Grensmaasdorpen ook nog zelf flyeren en met inwoners in gesprek om zijn onderzoek onder de aandacht te brengen.

Deze vragenlijst zal zeer veel inzicht geven wat van belang kan zijn voor bewoners maar zeker ook voor beleidsmakers, om meer rekening te houden met de behoeftes van de inwoners.
Inwoners die meedoen, kunnen ook nog enkele prijzen winnen. Bezoek de vragenlijst op www.tinyurl.com/grensmaasproject of stuur een email naar vince.vanthoff@wur.nl

Bij voorbaat dank.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *