Organisatie LKZH 2019 officieel van start.

Zondag 24 maart werd in het gemeenschapshuis in Born het officiële startschot gegeven voor de organisatie van het Limburgs Zaate Hermenieke Konkoer 2019 door middel van het bekend maken van het logo voor dit evenement. Dit jaar wordt het LKZH georganiseerd door Zaate Hermenie Mörge Geit Baeter!? uit Born.

Toen op 1 april 2016 deze zaate hermenie werd opgericht had niemand kunnen vermoeden dat men drie jaar later zou bezig zijn met de organisatie van dit kampioenschap. Mörge Geit Baeter!? (MGB!?) nam afgelopen jaar in Swalmen voor de tweede keer deel aan het LKZH en kwam daar als winnaar uit de bus, met als logisch gevolg dat zij als volgende aan de beurt is om dit kampioenschap te organiseren.

Op de facebookpagina van Zaate Hermenie Mörge Geit Baeter kunt u de verdere ontwikkelingen rondom de organisatie van dit feest op 15, 16 en 17 november reeds volgen. Op de website www.lkzh2019.nl zal te zijner tijd de locatie van de feesttent en het programma bekend gemaakt worden. Op deze website is het voor deelnemers tevens mogelijk zich aan te melden om mee te strijden om de titel winnaar LKZH 2019.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *