Persbericht CV de Katers Houtem

Op 27 november 2021 had CV de Katers haar nieuwe hoogheden bekend willen maken. Toen hebben we vanwege de toen geldende coronamaatregelen moeten besluiten om het prinsuitroepen (Houtemse Aovend) uit te stellen naar een latere datum, namelijk vrijdag 7 januari 2022.

Zoals jullie vast hebben vernomen, heeft het kabinet op 14 december jl. besloten om de geldende corona maatregelen te verlengen t/m 14 januari 2022.

CV de Katers heeft lang de moed erin gehouden en gehoopt dat we dit seizoen de nieuwe hoogheden konden voorstellen. Maar ook op 7 januari 2022 zal dit vanwege de maatregelen niet gaan lukken. Vanwege het feit dat er veel onzekerheid is over wat wel en niet mogelijk is het komende carnavalsseizoen, hebben we dan ook het pijnlijke besluit moeten nemen om dit carnavalsseizoen 2021-2022 geen nieuwe hoogheden uit te roepen.

Helaas moeten wij op 9 januari 2022 ook de Mansluujzitting vanwege de geldende coronamaatregelen afgelasten. Wederom een besluit dat we met veel pijn in ons hart hebben moeten nemen.

Anders dan vorig jaar, hebben we de hoop dat dit jaar wél carnavalsactiviteiten georganiseerd kunnen worden. We zullen jullie zeker op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Dus houd onze facebookpagina en onze website goed in de gaten.

De sponsoren van onze Mansluujzitting zullen we in de komende weken op een passende wijze informeren.

Tot die tijd: blijf gezond en houd moed!

Bestuur en leden CV de Katers, Holtum 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *