Raadsleden Patrick Brouwers en Jos Schlössels van de CDA-fractie vinden dat het wegdek op de Dijk in Grevenbicht opnieuw geasfalteerd moet worden

Er hebben zich meerdere inwoners van Grevenbicht gemeld bij raadsleden Patrick Brouwers en Jos Schlössels met klachten over de slechte toestand van het wegdek op de Dijk in Grevenbicht. Voor vele fietsers, maar ook wandelaars is het wegdek op de Dijk in Grevenbicht welbekend als onderdeel van de Maasroute.

Echter is dit wegdek momenteel erg gevaarlijk om te betreden. Zeker voor fietsers. Er zitten namelijk veel gaten en oneffenheden in het wegdek. Brouwers en Schlössels vinden daarom dat het wegdek op de Dijk opnieuw geasfalteerd moeten worden.

Brouwers en Schlössels vinden het belangrijk dat wegen binnen de gemeente géén gevaar mogen oplopen voor inwoners van Grevenbicht of andere bezoekers die daar fietsen of wandelen. Daarom hebben zij het college via schriftelijke vragen opgeroepen om hier zo snel mogelijk iets aan te doen.

Bijlage: artikel 43 vragen CDA inzake Dijk Grevenbicht (pdf).

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Beste raadsleden!
    prima dat jullie reageren, maar kaart ook de rommelige entree van Nederland aan als je met het Vaerke vanuit België ons land binnenkomt! Talloze infoborden en paaltjes een zielige bank in het gras een al jaren leegstaande niet afgebouwd cafe en tot overmaat de prachtige notenboom zinloos gekapt door de barbaren van het Waterschap!
    Een armetierig onverzorgd perkje bij Chel Savelkoul! Al met al armoe troef!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *