Samen muziek leren en spelen voor alle kinderen vanaf 7 jaar

Muziek maken is leuk, zeker samen met andere kinderen. Bij Harmonie L’Union kun je beginnen aan jouw eigen muzikale opleiding. Je leert, stap voor stap, je eigen instrument te bespelen. Een klarinet, een trommel, misschien wel een trompet! Hiermee kun je gaan spelen in de harmonie of de drumband. Mooie muziek maken, samen met anderen, is een verrijking van jezelf!

Lijkt het je ook leuk om muziek te leren en te maken? Dan kun je je aanmelden bij Myouthic voor de Myouthic Base opleiding. Je leert spelenderwijs; het lezen van muzieknoten, ritmes en samen spelen. In die tijd zal je geregeld tijdens uitvoeringen op de blokfluit laten horen hoe goed je kunt samen spelen.

De opleiding duurt één jaar en de lessen vinden plaats op donderdagmiddag om 16.00 tot 17.00 uur in het Gemeenschapshuis Born.

Als het samen muziek maken je bevalt, krijg je na de Myouthic Base opleiding een leeninstrument van de Harmonie. Je volgt een erkende instrumentale opleiding bij Myouthic. En speel je binnen een jaar bij ons in het opstaporkest.

De keuze van het instrument is mede afhankelijk van de beschikbaarheid en de voorkeur van de Harmonie.

Een muzikale opleiding is heel goed voor de algemene ontwikkeling. Je leert muziek maken en te waarderen, dat komt de rest van je leven van pas. Door in een groep muziek te maken leer je om samen te werken en niet bang te zijn om jezelf te laten horen. De muzikale uitdaging geeft je een boost aan doorzettingsvermogen en de zelfverzekerdheid.

Oh ja, het is natuurlijk ook gewoon een fantastisch leuke hobby!

Binnenkort, afhankelijk van de Coronamaatregelen, wordt er een nieuwe opleiding gestart. Aanmelden kan door contact op te nemen met één van onderstaande personen:
Paula van den Hoogen, Jan van Salmstraat 53, tel. 06-55165614
Anne-Floor Genders, Octavianus 7 Born, tel. 06-27121986
Sanne Tesselaar, Sittarderweg 6 Born, tel. 06-29169396
Lia Meeks, Heer Ottostraat 41 Born, tel 06-30429899

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *