Sittarday Night Fever

Beleef een onvergetelijke avond én draag bij aan het welzijn van kinderen in nood! Op 15 maart 2024 is het zover! Kiwanis Club Sittard presenteert met trots de zesde editie van SittardayNightFever in het Toon Hermans Theater.

Het Nederlands Douane Orkest en zanger Martin van der Starre verzorgen een swingend concert.

Het Orkest van de Nederlandse Douane met Martin van der Starre als solist, zal met fantastische muziek de sfeer naar grote hoogte brengen.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Björn Bus die sinds 2017 als chef-dirigent werkzaam is voor de Douane. Ook in onze contreien is Björn Bus zeker geen onbekende. Geboren in Brunssum en wonend in Echt, verzorgt hij naast zijn internationale carrière als gastdirigent ook dirigentschappen in Limburg. Zo dirigeert hij al 19 jaar @harmonie St. Joseph (De Paek) uit Sittard. Daarnaast is hij als artistiek manager verbonden aan @WMC Kerkrade. Naast deze regionale betrokkenheid is hij regelmatig te gast als leider van directiecursussen en is nationaal en internationaal actief als jurylid bij concoursen voor symfonische blaasmuziek.

Björn Bus

Goed Doel:

De opbrengst gaat naar www.we4kids.nl. Zij steunt daarmee zo’n 1.500 kansarme kinderen in de regio Sittard-Geleen. Dit in samenwerking met vele partners die zicht hebben op deze groep kinderen. Ieder jaar zorgt We4Kids dat zo af en toe ook voor deze groep kinderen iets moois wordt gedaan.

Programma:

19:00 uur: Warm welkom met de Douane Steelband in de foyer.
20:00 uur: Twee uur durend concert, inclusief gratis pauzedrankje.

Tickets voor het event kosten € 24,-. Het Nederlands Douane Orkest treedt belangeloos op, waardoor € 20,- naar het goede doel gaat.

Tickets bestellen via de site van het Parkstad Limburg Theater.

U komt toch zeker ook!

Voor meer informatie, bezoek de website van PLT: https://www.plt.nl/…/het-nederlands…/15-03-2024-20-00

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *