TOP 2000 Concert in Einighausen met als gast “de stem van Sittard”

Op zaterdag 30 november organiseert Fanfare Concordia uit Einighausen de jaarlijkse Music Night. Dit jaar is het thema heel actueel: de TOP 2000 bekend van NPO Radio 2. Het programma hiervoor is samengesteld door de inwoners van Einighausen. Zij hebben de afgelopen maanden hun stemmen uitgebracht en de 20 nummers die de meeste stemmen kregen zullen op deze avond uitgevoerd worden.

In deze “TOP 20 van Einekoeze” hoort u onder meer nummers van ABBA, Deep Purple, The Eagles, Michael Jackson, AC DC, Toto en The Beatles. Maar ook nieuwere nummers van artiesten zoals Duncan Laurence, Coldplay en Kensington. Er uiteraard de onverslijtbare TOP 2000 hit van Queen Boeman Rhapsody en Music van John Miles.

Op dit concert verwelkomt Concordia ook diverse muzikale gasten zoals Joella Weiss. Zij werd afgelopen jaar op de Mega Sing Along in Sittard door de jury uitgeroepen tot “Stem van Sittard 2019”. Dat deed ze met een prachtige uitvoering van het bekende Hallelujah van Leonard Cohen dat ze samen met Fanfare Concordia ook op dit TOP 2000 concert zal uitvoeren.

Joella Weiss

Andere muzikale gasten zijn The Needles , een coverband die zich vooral heeft toegelegd op de oudere muziek uit de TOP 2000. Samen met Fanfare Concordia laten ze u genieten van You can leave your hat on van Joe Cocker en van An Englishman in New York van Sting. Maar ze gaan pas echt los tijdens de After Party die na het concert gehouden zal worden. Want na afloop van het concert (omstreeks 22.00 uur) is de avond nog lang niet afgelopen. U kunt nog lang verder genieten van bekende TOP 2000 muziek nu uitgevoerd door coverband The Needles De toegang voor deze After-party is overigens gratis (vanaf 21.30 uur)

The Needles

Het concert wordt gehouden in de sportzaal van basisschool De Leeuwerik in Einighausen die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot Top 2000 Cafe. Het concert begint om 19.30 (zaal open 19.00 uur). Kaarten (à € 10) kunt u bestellen via kaartverkoop@concordia-einighausen.nl of telefonisch reserveren op 046-8508751.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *