Zondag 27 Oktober, een dag voor en door jong en oud

Zondag 27 oktober organiseert Harmonie L’Union Born een tweetal activiteiten.
’s Morgens begint om 11.00 uur de voorspeelmorgen in het Gemeenschapshuis, Prins Bisdomstraat 5 te Born. De zaal gaat om 10.30 uur open. Een super leuke morgen met een gevarieerd programma van leerlingen die nog met de AMV bezig zijn tot aan leerlingen die al een aantal jaren een muziekinstrumenten bespelen. Ook de leerlingen, die in opleiding zijn voor het slagwerk, zullen van zich laten horen.

Om 12.30 uur zal deze morgen worden afgesloten met een optreden van onze Jeugdorkest o.l.v. Dennis Lebens. Het jeugdorkest is zich aan het voorbereiden op een concert op 29 november met als thema filmmuziek.

’s Middags om 14.00 uur begint ook in het Gemeenschapshuis te Born een duo-concert met L’Uniage o.l.v. Xavier Kuipers en Seniorenorkest de Kingbeek o.l.v. Jo Savelkoul uit Grevenbicht.

Beide orkesten bestaan uit enthousiaste leden die of vroeger een instrument gespeeld hebben en het nu op latere leeftijd toch weer willen oppakken of door leden die nog nooit een instrument bespeeld hebben.

L’Uniage bestaat uit 2 orkesten. L’Uniage 1 is in september 2014 opgericht en L’Uniage 2 in 2018. Seniorenorkest de Kingbeek is opgericht in december 2018.

Een druk programma op zondag 27 oktober waar iedereen van Harte Welkom is.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *