Welkom

op Born-Online.nl

De CDA-fractie van Sittard-Geleen is de afgelopen dagen aangesproken door een aantal verontruste inwoners uit Born in het algemeen en de Putstraat en directe omgeving in het bijzonder. Volgens de inwoners is de Putstraat en directe omgeving de afgelopen periode diverse keren getroffen door een breuk in de waterleiding. Naast het verschoond blijven van stromend (drink)water hebben diverse bewoners van (met name) de Putstraat veel overlast ondervonden. Modder, opengebroken trottoirs en zelfs ingrepen betreffende privé-eigendom. Aanleiding voor het CDA raadslid Jos Schlössels het college van B &...


Lees verder..

Van 27 mei tot en met 2 juni wordt de Anjeractie, de jaarlijkse collecte van het Prins Bernhard Cultuurfonds, gehouden. De collectanten van Bornse verenigingen zullen de komende week iedereen in de gelegenheid stellen een steentje bij te dragen aan de Cultuur.

Cultuurfonds

Mede door deze giften kan het Cultuurfonds bijna 3.500 projecten ondersteunen: voor de aanschaf van instrumenten van de harmonie, voor de restauratie van historische schepen, of voor een cabaret- of muziekfestival. De helft van de collecte is voor het Fonds, de andere helft direct voor de deelnemende verenigingen. Bov...


Lees verder..

In de maand juni is het 12,5 jaar geleden dat het jongerenpastoraat van Zr. Mathée, medezusters, en jongeren in Born, een zelfstandige stichting werd, onder de naam CAP. We gaan dit vieren op zaterdag 9 juni in de tuin van het CAPhuis, Bronstraat 2 in Born, straat achter de kerk.

Het programma ziet er als volgt uit:

Tussen 13.00 en 16.00 uur welkom aan alle belangstellenden, ouders en kinderen om spellen te spelen, er is ook een springkussen. Voor elk kind is er een verrassing, voor de volwassenen koffie/thee met…..

14:30 uur is er een ballonnen wedstrijd. (De drie kinderen, waarva...


Lees verder..

De vernieuwde website is online gezet. De komende tijd wordt nog gewerkt aan meer functionaliteit maar dit let ons niet om de site alvast te publiceren.

Organiseer jij een evenement in Born, meld deze dan gratis aan. Na beoordeling wordt deze door ons geplaatst!

Ook voor bedrijven en verenigingen die nu nog niet gekoppeld zijn, meld je gratis aan en je wordt gelinkd.